2009-05-14

Ikea

Idag så var Robert hemma nästan hela dagen, iväg och besiktiga bilen bara tidigt på morgonen, så i dag har vi passat på att fara ut till bäckebol och traska runt på Ikea en sväng och lite andra affärer däromkring.
Ayla var så duktig så hela tiden, låg så lugnt och snällt i vagnen fick bära henne en liten stund då vi tänkte försöka få henne somna och hon inte vela somna i vagnen men hon tittade sig bara nöjt omkring på alla saker och människor.
Hon fick sig en egen stol och en majskrok att tugga på medans vi fikade inne på Ikea, hon har börjat gilla de där krokarna nu, i början bara rynka hon på näsan men nu gluffsar hon i sig dem! Hon har då inte ärvt min aptit som barn haha
När vi stod vid kassan och skulle betala så somnade hon i vagnen och Robert gick ut för att fylla i lapp om Ikea family kort så nu har vi skaffat oss det det. Tjänade in 300kr på de vi handlade idag tack vare det så det är ju alltid trevligt!
Robert tog bilen och jag en promenad bort till Mediamarkt eftersom hon sov i vagnen då och vela inte riskera att väcka henne genom att sätta i bilen och sen ut i vagnen igen och sen tillbaka i bilstolen och det är bara en kort promenad dit så det känndes bäst att göra så.
Han precis till parkeringen utanför coop då hon vaknade, men fortfarande var hon glad och nöjd så det gick bra.
Blev natter tidigt i kväll, hon var så trött så trött!
Fick pröva lite majs och potatis men de gick inte hem för fem öre så de fick bli gröt med katrinplommon istället. Katrinplomman är verkligen favoriten och det håller magen i sjakt så det fortsätter vi med att ha i 2-3små skedar i varje portion gröt.
Hon fiser knappt något alls längre och sköter sina behov 2-5gånger om dagen hehe men inget som hellst ont i magen och inge "onormalt" heller.
Idag när hon inte fick någe katrinplommon till lunchen så kom det inte ut, hon fick till kvällsmålet innan nattningen som blev tidigt idag eftersom hon var så trött. så vid 19 tiden någon gång fick hon ett bad sen lite mat och somnade på direkten.
Vakna efter en timma och då hade de kommit ut ett lass så somnade hon nöjt om efter blöjbyte och lite gos.
Ska krypa ned nu jag med, är himlans trötter och har ont i ryggen och magen...
Ayla vakna nyss när Robert gick och la sig oxå så ska pallra mig iväg nu innan hon blir för pigg så hon får äta sig lite igen och kan somna om rätt snabbt!
Sov gott folket!

2 kommentarer:

EliN sa...

Hon är en liten linslus eran lilla plutt :D

Älskar verkligen vekans bild som du har också. tihi

Aspen sa...

Tackar :)