2009-06-09

Gissa var vi har varit ikväll?



Japps, mycket riktigt!
Vi har varit på Liseberg i kväll, blev ett litet spontan besök då vi hade så himlans tråkigt här hemma på eftermiddagen så jag bestämde mig för att nu ska hela familjen iväg och göra något roligt så bestämde Robert att det fick bli Liseberg.


Himla kul att ha så nära till ett sådant ställe där det finns massor av saker att göra, och kosta gratis gjorde det oxå för Robert har varit duktig och vunnit 2st lisebergs kort när han var iväg och bowlade med praktiken sin.


Vi strosade runt med Ayla i vagnen som var så nöjd och glad mest hela tiden, Robert fick bära henne en liten stund för vi försökte få henne somna men hon vela inte utan blev ledsen istället. Men bara hon kom upp i famnen blev hon glad.

Ayla och jag åkte lite karuseller oxå, vi började med Ponnykarusellen.






Efter det så åkte vi Farfars Bilar *en av mina favoriter när jag var barn*
Och Ayla njöt lika mycket av att få åka det!
Och håll i er nu!
Ayla är så söt att hon fått sin första gratis grej pga. sin söthet! *ser lovande ut inför framtiden*
När vi hade kommit fram till tjejerna som satt i kassan och jag skulle lämna fram kupongen så sa dem bara - Men guuud så liten och söt! Stoppa ned biljetten igen du, en sådan liten och söt flicka bjussar vi på åket för.
*stolt mamma*





Kramat om Lisebergs kaninen fick hon göra oxå hehe =)





Vi syndade lite i vår diet ikväll också, hade tänkt käka omelett när vi kom hem men klockan började bli så mycket så det fick bli Burger king istället...
Ayla satt i en barnstol (uppbullad med allt möjligt ifrån skötväskan och vagn kudden för att inte kunna trilla ut) och mummsade majskrok och lekte med tummen medans vi käkade.




Hon fick sig ett par söta kaninöron (dem såg ni ju på första bilden), en gasbalong, en snuttefilt med massa färgglada lisebergskaniner på och en underbart söt liten rosa giraff med blå sjal runt halsen!
Hon verkar gilla giraffen hehe, den är underbart mjuk och perfekt att hålla i runt halsen eller de långa dinglande benen.


Blev även en liten present som Ayla köpte till sin lilla kusin som beräknas titta ut nu snart om bara någon vecka! *vi längtar så efter dig lilla gnutten*
Så gnutten, du får allt se till att komma ut medans vi är uppe och hälsar på er och Aylas mor/farföräldrar! Du har en vecka på dig där som är efter att du är beräknad att titta ut så passar lagom att komma den 5,e som moster (jag alltså) har bestämt att du skall komma ut!

8 kommentarer:

EliN sa...

vilket mysigt äventyr ni har varit ute på :) Kul att ha Liseberg så nära :)

Själv så har inte Max hunnit med så mycket äventyr ännu :/ Eller jo han åkte ju skoter för första gången på sin 6veckors dag, men det var han ju inte så medveten om.

Det börjar närma sej Las Vegas resa nu å va???

EliN sa...

Får man fråga vad det är för roligt program du använder till att leka med bilderna???

muffe sa...

Vilken härlig kväll ni verkade haft! Ayla är för söt på bilderna med kaninöronen. Så himmla glad för dom hon verkar vara! Sötare unge får man leta efter!
Stolt Mormor!!!

June sa...

Så söt hon är :)

Aspen sa...

ja det måste nog va den sötaste kaninen jag har sett :)

Jessica sa...

Hej Mikaela! Kikar in från "tråden". :-) Vansinnigt söt hon är lilla Ayla! Ha det bäst! //Fröken Rosenknopp på Höstvädersgatan ;-)

Syster / Moster sa...

Mosters lilla sötfia! :D Gud va glad hon ser ut att vara, precis som det ska va! Snart kommer du få träffa lillkusinen också.
Jobbar sista dagen idag så blir det semester fr.o.m. måndag. Så skönt! Känner att jag inte kan koncentrera mig på jobbet längre, har ju viktigare saker att tänka på! ;)

Lucia sa...

Nää men Gud så läcker hon är...Kickar för bi och önskar er en fortsatt trevlig da...

Kram/ Lucia