2009-06-29

Vegas Baby

Vi kom med planet tillsammans, och det blev jag och Ayla som fick äran att åka första klass och bli uppasade som tusan!
Och gott om utrymme, Ayla sov nästan hela vägen och jag lika så!
Planet där blev dock försenat det med *suck* så det hela slutade med att vi landade i Las vegas först vid halv 1 - 1 på natten och inte 20,30 som det var tänkt från början att vi skulle vara framme.

Detta resulterade i att vi tog taxi till hotellet, chekade in.
Robert hoppa i en taxi till Rio för att anmäla sig till turneringen..
Och vad händer då?
Den är fullbokad redan!
Hade precis blivit det så hade planen varit i tid och sådant hade allt flytit på smidigt.
Det skulle beslutas i går morse om dem skulle öppna upp fler platser, så Robert kom hem vid 2 halv 3 till hotellet och fick kliva upp innan kl 6, hoppa in i en taxi och fara iväg till Rio igen.
Och tack och lov fick han en plats då de beslutade att öppna upp fler.

Annars hade han fått spela event 57 istället som går mån-ons som kostade lika mycket men då skulle han inte ha chansen att vinna 5000dollar i Microgame "tävlingen".
Så det var skönt att han kom med på de event han kvalat in sig till.

Han spelade hela dagen igår, jag och Ayla tog det bara lugnt på hotellet och sov mestadels =)
Tyvärr så åkte han ut på plats (ca) 370 och det är 300 som får betalt så det var lite tråkigt.
Men han kom längst i tävlingen för Microgame!
Och kammade därmed hem en del pengar iaf! =)
De var några som inte fick plats i turneringen som microgame valde att ta 2000dollar och dela upp mellan alla som kvalat sig in via dem.
Sen hade Robert och Hammarn gjort en deal, att dem delar på vinsten om någon av dem skulle vinna. Då är det större chans att få lite pengar iaf.
Så det blev lite drygt 1700dollar som Robert fick, tråkigt med dealen då eftersom han vann (det var den som kom längst i turneringen av de som fick pengarna) men det hade ju lika gärna kunna varit Robert som åkte ut före Hammarn.

Idag så har vi varit ute på äventyr hela familjen.
Gått emellan hotellen och varit iväg till Shark Reef och tittat på massa coola fiskar och hajar.
I kväll blir det Betway middag på Bellagio =) Och jag och Ayla fick gärna komma oxå så vi hakar på dit!

Så har vi bestämt oss för att försöka gå och se en show någon kväll + att vi ska hyra bil tillsammans med Hammars och köra ut till Hoover dam och grand canyon =) Ta en heldag så ska vi även ut till ett Outlet mall någon dag med han oxå. Kul att ha någon mera med som varit i vegas förut.

Flygresorna har gått super bra iaf, Ayla sov igenom start och landning, eller satt och skrattade och gjorde massa konstiga ljud, hon verka tycka att de lät roligt i skallen med lock för öronen eller nå haha *goa unge* så kröp hon runt på golvet i planet och charmade alla ombord ;)
Både på planet och nu här i vegas så får hon så mycket komplimanger så kan nog ärligt säga att jag är VÄRLDENS STOLTASTE MAMMA just nu! =)

Nu har vi fixat adapter oxå så vi har internet ( ja det märker ni ju eftersom jag är inne och uppdaterar här ) de två vi hade med så pajjade ena direkt *suck* den vi lånat av min mamma funkar fortfarande iaf, men datorkontakten var för bred så vi köpte oss en ny nu på vår lilla upptäcksfärd!

Skaförsöka slänga in lite bilder nu strax sen blir det mata bebis och lite siesta!

Inga kommentarer: