2009-07-19

En dag i solen

Så här mysigt hade vi det igår här hemma i trädgåredn hos mina föräldrar.
Vi blåste upp den nya fina poolen vi köpt till Ayla, sket dock i att ha på fontänen som är i snabeln på elefanten, vattnet i brunnen är så fruktansvärt kallt så det skulle inte funka att ha den igång när man skall bada.


Redan innan poolen var fyllt så var Ayla i fullgång med att försöka hoppa ned i badet, hon låg och tuggade fridfullt på sin lilla badleksak och tappar den plötsligt ned i det lilla vatten som hunnit hamna i poolen. Självklart så bara måste man krypa efter den oxå och när hon gjorde det höll hon på drutta ned med huvudet före.



Hon passade på att testa kanan och känna av terrängen under tiden jag gick och hämtade vatten för att fylla upp poolen.



När den hade fått stått ett tag så vattnet hunnit värmas på lite så var det dags för ett första prov åk. Det blev bara ett åk, Ayla blev jätte rädd när hon kom i vattnet, var nog aningens kallt för hennes smak och så har hon ju aldrig prövat en rutchkana (hur nu det stavas) förut så allt nya och de lite för svala vattnet gjorde att hon blev hejdlöst ledssen.
Så vi fick plocka upp henne och gå in i stugan så fick hon äta lite och slocknade så fort hon rapat efter maten så sov hon en liten middags lur på 3 timmar.

Blev ingen utgång för mig heller, orkade verkligen inte med det.
Men det blev en mysig film kväll istället med Anna & Anna borta i slottet!

Tudels

1 kommentar:

EliN sa...

Meeen gud, vart har du införskaffat denna roliga pool? :)