2009-08-06

Mysdag

I Onsdags så hade vi så tråkigt hemma att vi bestämde oss för att vi skulle åka till universeum och kika lite, men det är ju så himlans dyrt såg vi när vi kikade på hemsidan deras först innan vi åkte, så vi bestämde oss för att det fick bli Slottskogen istället och titta på alla djuren där.


Ayla var så nöjd och glad hela tiden och somnade lagom tills vi kände oss nöjda och började bege oss hemmåt så vi kunna sätta oss på en bänk nere vid flamingo dammen och bara vara lite drygt en helvtimme så att hon fick sova en stund och innan parkeringstiden gick ut.


Vi började med att titta på sälarna och hade sådan tur att strax efter att vi kom dit så var det dags för sälarna att få mat!
Ayla tyckte det var jätte kul att titta på när dem fick mat.


Efter sälarna så tittade vi på pelikanerna & pingvinerna.
Pingvinerna var jätte kul att titta på och Ayla försökte dra sig igenom gallret nästan såg det ut som. Dem simma runt och lekte och busade runt för fullt och hon var så glad så Ayla och flinade stort åt dem.


Sen gick vi iväng till barnens djurpark eller vad det heter och tittade på alla djuren där.
Robert stod utanför med vagn och kamera medans jag och Ayla strosade runt där inne och klappade getter & grisar.
Spec. en liten killing var jätte mysig att klappa på tyckte hon, men bäst av allt var nog endå kaninerna! Dem fick man tyvärr inte klappa, men Ayla tittade på kaninerna sen på mig och tok skrattade och var så glad och satt och studsa i mitt knä och sträckte sig in mot buren deras för att hon vela klappa.


Det är himla mysigt i slottskogen alltså, många roliga djur att titta på och massor av fina grönområden. Alla städer borde ha en platts som slottskogen!


En "and" mamma med sin lilla bebis.

1 kommentar:

Lucia sa...

Va fint lillans storkbett börjar bli och tur att ni slapp operera...!


Jag ser en klar förbättring sen sist iaf =)

Kram