2009-08-26

Spännande möte

Idag har varit en tuff dag, Ayla vaknade vi 7 tiden och var då pigg och glad.
Hon brukar somna igen vid 8-9 tiden men inte idag, mellan 10-13 var det bara bök och gnäll, vägra sova, vägra äta...
Inget jag gjorde hjälpte, hon bara grät och fäktades med armarna mot mig när jag försökte trösta henne.

Det var först vid 13 tiden som jag lyckats få i henne 6-7majskrokar och ca 1dl välling, de är de ända hon åt sedan vällingen till frukost vid 7 i morse.
Efter det så somnade hon äntligen och sov till 14.30

Då åt hon iaf nästan en hel burk yoghurt och ammade lite sen var hon det glada barnet vi är vana vid igen, sömn och mat gjorde susen!

Så vi satt och lekte och busade fram till 16 tiden då Robert kom hem, när han kom hem så klädde vi på oss och gick ut till lekplatsen här utanför så att Ayla skulle få gunga lite och få sig lite friskluft.

Men idag gjorde vi lite annat än att bara gunga, idag fick hon för första gången besöka sandlådan!

Det tog en liten stund innan hon vågade "kliva ner ifrån kanten, hon satt ett bra tag uppe på den och bara pillade lite lätt med fingrarna i sanden.


Men sen så satte hon sig ner i sanden och började undersöka omgivningen, och tro det eller ej med de var knappt något som kom in i munnen!
En pinne plockade hon upp som låg i sanden och började suga på men annars så höll hon händerna borta ifrån munnen efter att ha varit och grävt i sanden.


Ena skon slet hon av sig ganska så direkt efter att hon kommit ned i sanden, så vi tog av henne den andra också så fick hon härja runt bäst hon vela.
Vi avslutade iaf parkbesöket med att gunga lite och det var som vanligt super roligt!

Med tanke på det lyckade besöket i lekparken idag så blir det nog en tur dit i morgon också, Robert ska jobba lite då med så det är bara jag och Ayla hemma.
Om vädret tillåter så ska ja nog försöka stoppa ned henne i vagnen och mata änderna på morgonen eftersom det inte blev något idag!
Hur som hellst så ska vi ha lite friskluft iaf, det mår vi båda bra av!

Tudels

1 kommentar:

Muffe sa...

Va kul! Nu får ni köpa hink o spade så hon har nåt att gräva med!
Hoppas ni får en fin dag så ni kommer iväg på era promenader!
Här skiner solen idag!
Kram Mamma/Mormor