2009-11-02

Handla, Handla, Handla

I helgen så har vi passat på att shoppa loss lite, vi har handlat mat och varit iväg på olika affärer för att kika lite på vad Ayla kan tänkas vilja ha i julklapp och födelsedagspresent, det börjar ju dra ihop sig får sådant nu.

Vi gjorde först ett stopp på babyproffsen, där lyckades jag hitta en grej som jag köpte åt Ayla som hon skall få utav oss i födelsedagspresent!
Det var ett elektroniskt zoo, med lejon, giraff, zebra, noshörning m.m som spelar lite låtar och spelar upp djurlätet på de olika djuren i deras små hem. Tror nog att hon kommer gilla den, vi sa ju att hon inte skulle få massa saker som blinkar, spelar jobbiga låtar och höga ljud men å andra sidan så gillar Ayla de jätte mycket så det kommer nog bli några jobbiga ljudsaker ändå kan jag tänka mig.

Så nu har vi 2 födelsedags presenter till henne fixat, zoo och så är det två böcker i vem är serien. Nu ska vi bara räkna ut vad hon ska få i julklapp också...

Men Ayla hittade några saker som hon önskar sig iaf.
På toys R us hittade hon en liten giraff som såg ut som en trehjuling, fast utan trampor så man tar sig fram genom att dra fötterna mot golvet. Hon fullkomligt älskade den!
Sen hittade hon några block build (tror ja det hette) det ser ut som jätte stora duplo bitar med olika leksaker och bilder på som man kan bygga i hop. Det fanns i flera olika "paket" med olika många bitar.

Igår så var vi iväg till Ikea för att köpa lite saker till lägenheten, och där hittade Ayla ett "kryprör" som hon vill ha!
Så en sådan önskar hon sig också.
Med oss hem från ikea fick vi en liiiten krokodil liknande gose som vi ska ge henne i en adventskalender, en blå runt boll som såg ut som en fisk och en mössa som såg ut som en tårta med jordgubbar och ljus på, även det ska hon få i adventskalendern.
Så nu ska vi bara hitta några till saker så att hon får ett litet paket varje dag fram till julafton, så om någon har tips på några roliga saker så skriv gärna!
Dock får det inte kosta mer än 15kr grejen, det blir alldels för dyrt annars för vår ekonomi.

Så köpte vi en fin röd matta med lampor format som en stjärna som är tänkt att ha under julgranen och fram tills det är dags för den så har Ayla den som lekmatta.
Sen blev det bara lite annat småplock och en julstrumpa till lillgrisen.

En lång helg har det varit, och en händelserik vecka har vi framför oss!

Inga kommentarer: