2009-11-20

Nehä?

Odlingen visade inget, så vi ska bara avakta.
Är tempen över 38 i morgon så blir det till att fara in till barnakuten så att en barnläkare får ta sig en titt på henne.

Men i dag så har det inte varit över 38grader iaf så vi hoppas på att det var "pricken över i.t" som var i natt då hon vaknade hela tiden, var varm som en kamin och drömde massor av mardrömmar stackarn.

Nu ligger hon och nanar så sött i sängen sin, gick bra och snabbt att lägga henne efter badet ikväll, hoppas hon sover bra i natt nu.
Robert är som vanligt iväg på cosmopol i kväll så jag är ensam här hemma (ayla sover ju så är rätt så ensamt).

Men lillgrisen har då fått leka fotomodell idag!
Vi har varit iväg på barn fotografering så får vi se hur bilderna blev sen om ca 2veckor när dem kommer hem!

Utöver den fotograferingen så vill vi gärna ha en 1års fotografering och önskar oss pengar till det i julklapp hela familjen! Vi har fått hem erbjudande som vi tänkt nappa på då vi får en fotografering och någon bild för 500kr och lägger vi till ytterligare 500kr så får vi stora paketet med 18bilder tror jag det var och det är det vi skulle vilja ha! Så pengar till det skulle uppskattas i julklapp detta året!

2 kommentarer:

Angelica sa...

Hur gör ni? Vi håller på att bli galna här. Moa vägrar sova på kvällarna, hon är hur trött som helst men det är bara gnäll och vill inte... Vi kan bära henne till hon somnar och håller på så i 10-20 min efter att hon somnat men hon vaknar nästan direkt när vi lägger henne ifrån oss... :( Vill ju så gärna att hon ska få sova! Hon är ju såååå trött. Sen är det ett plus att vi får lite egentid också. Men framför allt vill vi att Moa ska få sova så hon blir pigg och glad på dagarna.
Älskar er och saknar er!
Puss och Kram

Anonym sa...

Hehe jasså de har ni?
Ja men de kan vi säkert hänga med på nån gång, hade varit jätte skoj!

(Emmgus)