2009-12-20

Mysnallen

I helgen så har hela lilla familjen varit ute och gjort stan osäker!
Igår så var vi inne i nordstan, kompassen m.m precis hela dagen och shoppade lite och käkade lunch och fika och hade oss.
Träffade Anna en sväng också!
Ayla var så go och snäll hela tiden och sprang runt och charmade allt och alla som vanligt, hon är ju lite liten för sin ålder så de flesta tycker att det ser så sjukt sött ut med en sån mini människa som springer runt och säger hej till allt och alla, och visst är det det!

Idag så har vi hållt oss till backaplan och en sväng till bäckebol, vi har letat micro men den vi gillade fanns inte inne så vi får vänta lite till!

Och världens absolut sötaste lilla nalle har vi haft med oss hela helgen, hon fick ett par nya stövlar och en ny mössa av mig igår när vi var och handla som hon har invigt rejält idag!
Skorna var dock liite stora tror jag så de trillade av när hon gick efter ett tag, men det är iaf ett par skor som är lite varmare som vi får ner hennes fötter i, helt omöjligt att få ner dem i ett par kängor fasten vi har prövat 3 olika par nu i flera veckor...
Dock är dem ju för kalla för att ha och springa runt i snön uppe i Bollnäs så vi får ta med de rejäla kängorna och hoppas på att hon kan få i fötterna så hon får springa runt och trulsa i snön!


















Har ni sett en sån söt liten varelse!
En riktig liten linslus är vad hon är, och sjunger och dansar gör hon i massor så jag blir inte förvånad om vi ser henne i idol kön om 15år haha!

Skorna har hon redan fått av sig men annars så ser ni iaf den söta mössan som hon fick igår, hon har skorna som hör till med men de är för små så kanske att mosters lilla gogris kan ha dem istället kanske kanske! får ta med dem upp så hon får pröva nu över jul!

Nää nu är klockan alldeles för mycket, dags att krypa ned i sängen!
Det är ju en dag i morgon också, en dag full av tvätt och packning och städning (tycker jag städar hela tiden men alltid är det oreda och skit här hemma iaf hmmm) och måste ringa babyplasket för intelligenta jag glömde både mina och aylas badkläder i handfatet på sista gången av simningen i onsdags! *suck* hoppas att dem har hittat dem och plockat med dem så att vi får tillbaka det!

På tisdag är det dags för Bvc och 1års kontrollen och spruta.. Hoppas hon inte blir dålig av den bara eftersom vi ska sitta i en bil hela kvällen och natten på onsdagen för att ta oss upp till Bollnäs...

Natti natt folket!
Tudels


5 kommentarer:

Lucia sa...

Ayla är så vacker.....Skulle köpa samma mössa till Annabelle men fans inte i hennes stl hihi....Hur känns den nu när Ayla kan gå?

Kram

Anonym sa...

Na man guuud va sött! /Emmgus

Muffe sa...

Men Guuuuuuuuuu va söt man kan va!
Puss o kram

Lucia sa...

hehe okey. Man kan inte hålla reda på dom små krypen, dom ska vara överallt =)

Lucia sa...

hehe okey. Man kan inte hålla reda på dom små krypen, dom ska vara överallt =)