2010-02-19

Kirurgin

Igår så var vi iväg på återbsök hos kirurgin på barnkliniken för att se över Aylas Hemangiom.
Blev fortsatt behandling i iaf 2månader till så hon hinner bli 16månader och Friberg (läkaren hennes) var lite missnöjd med hur det såg ut nu, hade förväntat sig att de skulle ha blitt mindre rött än vad det blivit. Så vi Shock höjde med 2ml nu så det är 12x3/dag hon får nu istället för 10x3/dag innan.
Så har hon antagligen fått ett åderbrock på kinden så om hon stör sig på det när hon blir äldre, vilket jag är rätt säker på att hon kommer göra även om det går att sminka över... Så blir det kirurgi ingrepp för att få bort det. bara hoppas försäkringen täcker det iaf! Den har ju inte täckt något av själva hemangiomet av någon anledning, vilket jag förövrig tycker är ren idioti! Det är en medfödd åkomma och en missbildning så varför täcker det inte det? Har man fötts med ett extra finger så täcker det minsan, men när det är hemangiom så är det kosmetiskt tydligen och den sorten som inte täcks...

Och frikortet går ut i mitten av mars så då är de bara att punga ut med pengar igen för medicinen, lite drygt 1200kr per gång blire då så på 2-3gånger är vi ju visserligen uppe i frikort igen men iaf... de är mycket pengar på en gång.
Och var 3.e vecka måste vi hämta ut ny för en flaska räcker 1v nu bara med den här höa dosen som hon har nu.

När vi var där blev hon helt till sig av akvariet i väntrummet att hon snurra runt och sprang iväg så snubbla hon och slog ansiktet i golvet, trodde hon fick ont i näsan igen sedan fallet ur soffan som hon drog till med i tisdags när vi var hemma hos Åsa och Ziggan på semle fika, men efter en liten stund såg jag att hon hade blod på kläderna och såg då att hon slagit sönder hakan.
In till en sköterska på kirurgin så fick hon tvättas ren och plocka små sten och undersökas.
Hon slapp bli sydd iaf, det räckte med att tejpa igen jacket.

Lika talangfull som sin mor e hon...
 

Övar inför att köra "Pappa betalar" stilen som den storstadtjej hon är!

Inga kommentarer: