2010-05-12

Sneek peek

Nu är det tvätt för hela slanten.
Maskin 1 är i tumlaren, maskin 2 i tvättmaskin och även maskin 3 är i tvättmaskin fast här uppe i lägenheten, kommer inte hinna klart allt nere i tvättstugan så det fick bli vittvätt som alltid är så lite här uppe i lilla maskinen.

Det blir bra många maskiner att köra när man tvättar alla sängkläder och handdukar m.m
2 maskiner kvar att köra efter detta, om 10 min är de i tvättstugan klart så det är dags för ljusa färger att få snurra i maskin och handdukarna i tumlaren.

Under tiden har vi röjjt lite mer här uppe, Ayla hjälper dock till på motsatt sätt än vad jag vill att hon ska...

Det är himla svårt att försöka få någon ordning på saker när Ayla ska hjälpa till på sitt egna lilla sätt..

Tänkte bjuda på en liten sneek peek av Aylas rum också så får ni se lite hur det ser ut för tillfället, det är långt ifrån klart men vi har iaf ÄNTLIGEN börjat!


Jag lyckades övertala Robert om att ta ut dator bordet redan nu så att vi kan få ordning på hennes rum helt och hållet på en gång, annars kommer det stå halvklart hur länge som hellst om jag känner oss rätt.
Vi ska försöka lägga ut det på blocket och se om någon är intresserad, eller någon av er som läser som är intresserad kanske?

Det är Skrivbord Gustav ifrån Ikea och en tillhörande lådhurts på hjul.
Ny pris 3990 kr, helt och fint, 3 nycklar till lådorna (alla nycklar passar i samtliga lås) det är verkligen jätte fint, men vi har tyvärr inte plats för det här hemma längre.

Nej nu är det dags att springa ner och ta fixa med tvätten igen!
Tudels

Inga kommentarer: