2010-05-24

Stress

Hua vilken tid det tar att röjja undan inför flytt!
Och då har vi ändå bara börjat med grov rensningen av förråd och liknande, har gått igenom nästan alla barngrejer nu och har fått ihop inte mindre än 76 paket som skall ut på tradera!
37 av dem är redan utlagda och resterande paket skall läggas ut i kväll när grisen sover, sen är det bara allt annat som skall fotas och läggas ut och försöka säljas...

Det är synd att det tar sådan djävulskt lång tid att fixa allt, men har iaf fått Robert att hjälpa mig med att fota och greja nu så då har det gått lite snabbare iaf så att vi kanske hinner bli av med allt vi tänkt göra oss av med innan flytten.

Annars så har vi har Ingrid på besök här och varit iväg och kikat lite i stan, var upp på Ramenberget och kika på utsikten, käka lunch i Linné tog en mysig promenad i Haga och bara var i det underbara sommarvädret som äntligen har hittat till Göteborg.

Vi har precis kommit in för lite lunch nu jag och lillgrisen efter ett tag ute i solen, dock är den lilla damen ingen hejjare på att äta just nu... Men hon är väl precis som vi, man tappar liksom suget på att äta när det är så varmt. Duktig på att dricka mycket är hon då iaf så det är ju skönt!

Nu ska vi ta en liten paus och bara mysa och krams till Drömmarnas trädgård och se om grisen vill sova lite snart kanske så jag kan sätta mig på balkongen i solen och blunda lite en stund.

Inga kommentarer: