2010-11-14

Världens bästa pappa

Idag är ingen vanligt dag för idag är det alla pappors dag!
Hurra, Hurra, Hurra!

Dagen till ära fick Robert sovmorgon medan jag och Ayla hade morgonmys mellan 6.30-8 med välling, bokläsning och lite barnkanalen.
Därefter så begav vi oss ner till köket för att fixa lite farsdag cupcakes, Ayla hjälpte till och då tar allt lite längre tid än normalt så efter 2 timmar i köket var vi äntligen färdiga!

Bakas för fullt

Färdigbakade, urskurna, fyllda, "frostade" och garneras av den lilla fröken.

Det slutgilltiga resultatet blev detta..

Chokladmuffin med chokladkrämsfyllning och nougatfrosting.
En aningens lite för mycket nougatsmak blev det på det hela så till nästa gång vet jag att istället för 200g philadelphiaost så får det bli det dubbla!

Efter bakningen var färdigt så plockade vi fram lite glitter, paljetter, pärlor och papper så satte vi oss ned vid köksbordet efter att ha röjt undan och tagit hand om disken.
Farsdag kort stod på schemat och kreativiteten fick flöda fritt hos Ayla.


Resten av dagen har spenderats på lite shopping, bla så blev det sacko säcken som vi såg på Toys R us förra helgen, Robert lyckades kamma hem några tusen på pokern igår så då fick det bli en sådan.
Lite nya böcker till lillgrisen har även införskaffats då vi är skapligt less på de som hon har nu...
En pusselbok med djurungar, en Ludde bok och en bok om en prinsessa.
Hon är helt kär i allt som har med prinsessor att göra, barnprogrammet prinsessan speciellt, SESSAN!!! SESSAN skriker hon så fort det går på tv.

Nu sitter grisen i badet och jag ska ta och bädda i ordning i sovrummet och gästrummet då Ingrid är på väg ner och kommer inom någon timma, medn Robert börjar på middagen.
Bacon inlindad fläskfilé med ädelostfyllning, potatis, sås och broccoli blir dagens middag!


1 kommentar:

Carolina sa...

Men så gott - recept önskas!! Både på cupcakes och middagen ;-) kramar!