2009-05-22

Stora Tjejen

Ayla börjar bli stora tjejen nu!
I onsdags när vi skulle iväg på stan en sväng så bestämde vi oss för att det var dags att montera om vagnen och sätta i sitt delen.
Det uppskattades REJÄLT av lill grisen våran, hon blev så nöjd och glad med att kunna sitta och titta på alla människor och somnade gott efter en stund.
Vi var iväg och skaffade resväska till Robert, fixade pass till Ayla och köpte middag m.m

Hon var så duktig så hela tiden vi var på stan!
Inte ett endaste litet gnäll, nästan, var borta ca 3-3½timma och först när vi var klara på passenheten och fixat klart allt så blev hon lite ledsen, men hon var jätte hungrig då så direkt vi kom hem igen så käkade hon och blev glad igen!
Hon blev hur söt som hellst på passet! Ska hämta ut det runt den 29,e så kommer väl en bild på det då!

Idag svängde vi in på Lindex när vi var iväg till Backaplan, Ayla måsta ha en kofta som hon kan ha nu i sommar och när vi är i Vegas. Hittade bara en, den blev lite stor men hon växer ju i den snart så! Blev även en tunika med tillhörande shorts, ett linne och en body som jag (kossa galen som jag är) inte kunna låta bli att köpa!


Det som saknas på bilden är ett par super söta vita sandaler som hon fick oxå, dem blev allt lite stora dem med men nu har hon som hon kan ha hela sommaren.
Ska nog köpa ett par svarta oxå så har hon en av varje och växla emellan, tog strl 17-19 köpte ju 2 par på H&M för nån vecka sedan i 13-15 och dem blev lite väl tajta för henne så fanns de inget mindre nu. Men dem satt bra iaf, så har hon som sagt att växa i.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Sån vit kofta har Ebba med,, vääldigt fin ;)

mamma jakeline sa...

Vi har också köpt kossa-bodyn till Éomer fast i svart och grått! Är också förtjust i kossor.

/maria aka jakeline

Madde sa...

Åh vilka söta kläder :-) Visst blir det alltid att man kommer hem med fler plagg än vad som var tänkt jämt? Det går inte att hålla sig när man är på barnavdelningen!