2009-07-05

Welcome to Bollnäs!

Nu är vi ÄNTLIGEN hemma igen hela familjen!
Trassel med flyget hem igen så nästa gång det blir Usa resa blir det definitivt inte U.S Airways vi kommer flyga med trotts de bra priserna.

Visst var dem snälla och gjorde allt de kunn för att försöka rätta till allt men ingen information om försenade plan, kollade inte upp all information om vår resa innan dem avbokade för att boka om platser vid försening av planen, vi fick själva fixa ombord på planet för att få sitta tillsammans och säga till om att vi självklart vill vara på samma flygplan allihopa inte jag och Ayla på ett och Robert på ett annat.
Men som sagt det löste sig så vi kom med ett annan försenat plan som skulle från Las Vegas till Philadelphia som kom in så pass att vi skulle hinna med det och komma fram så vi skulle kunna byta och hinna med vårat plan till sverige.
Och efter mycket prat med flygvärdinnorna och övriga passagerare ombord fick vi sitta tillsammans även mellan philadelphia och stockholm.
Mellan Las Vegas och Philadelphia hade vi himla tur och fick en hel rad för oss själva så Ayla satt i mitten mellan oss på sätet och var jätte nöjd hela resan. Jätte praktiskt att kunna lägga ned henne på sätet när hon vela sova oxå och slippa ha henne i knät hela tiden så ryggen blir ännu värre.

Trötta som tusan kom vi hem till mina föräldrar uppe i Bollnäs igår eftermiddag runt 16.30 tiden. Ayla och jag var inne med min syster och hälsade på Moa lite, underbart söt liten plutt är hon! Tänk vad liten en ny människa är, att Ayla har varit så pass liten (okej inte riktigt så liten utanför magen då lilla Moa haft lite problem med viktuppgången) känns som en omöjlighet!
Robert gick ut i stugan och la sig för att sova och vakna bara för lite middag och sen tog han Ayla med sig ut så sov dem, och sov, och sov...

Hela dagen idag har dem sovit oxå, jag sov en sväng på kvällskvisten med för att orka vara vaken nu i kväll, blev nog lite för länge för jag är himla pigg nu och borde sova egentligen för att vänta tillbaka dygnet.
Ayla verkar ha vänt tillbaka dygnet fint redan nu, hon somnade som på beställning vid 21.30 och normalt brukar hon lägga sig runt 20.30 annars så det är jag himla nöjd över.

Har precis suttit och tömt minneskorten på kamerorna och ska försöka gå igenom alla bilder och fixa till dem lite så kommer det ett inlägg med massa bilder och lite om hur vi hade det på vår Road trip längst med rout 66 till Hooverdam och Grand Canyon.
Slänger nog in en och annan övrig bild från vistelsen i Las Vegas oxå som en liten bonus ;)
Tudels!

2 kommentarer:

EliN sa...

Väntar ivrigt på bilder :)

mamma jakeline sa...

Vinkar välkommen hem från Söderhamn. :)