2010-10-05

uppdatering

Hualigen så svårt det är att hitta tid att sätta sig ner och blogga nu mera...
Det går allt längre och längre mellan dagarna det skrivs tyvärr, men hoppas att ni som följer oss har tålamod och ivrigt väntar på nästa inlägg!

Här händer det grejer hela tiden, Ayla växer på och lär sig nya saker och ord precis hela tiden numera, det jobbas för fullt hela dagarna så när man väl kommer hem på kvällen är det bara till att slänga ihop middag och sitta ner tillsammans hela familjen en stund och äta och mysa lite.
Tycker det är jätte viktigt att vi sitter ner och äter tillsammans hela familjen, känns som att vi får sån liten tid ihop numera som en hel familj så värdesätter måltiderna ordentligt.

Nu har vi fått hem alla möbler vi beställt, äntligen!
Så nu fattas det bara att införskaffa lite mera färg och få ordning på vårt och Aylas sovrum vilket ska fixas nu under veckan så ska vi försöka få det målat färdigt till nästa helg då systeryster med familj kommer ner och hälsar på en sväng!
Ska välja ut en massa foton och beställa hem bilder så jag kan få upp i alla mina ramar som jag har fått satt upp och därefter är det bara att röjja upp och få allting organiserat så som vi vill ha det och sedan allt småplock, lite tavlor och sådant som vi vill fixa men tar lite "pö om pö" för att slippa en stor kosnad i en stöt.

Bvc var Ayla iväg till i fredags och gick därifrån med en OK stämpel i rumpan.
11,8kg tung
och ca 82cm lång
stoltserar vår lilla donna med nu!
Även 18mån vaccinationen har äntligne blivit av så nu har hon fått spruta också, bara hoppas att hon håller sig pigg och inte får någon reaktion på den.
Hon har varit sjuk mycket nu redan som det är och idag är vi hemma också, hon är lite varm och har hostat konstant nu i några timmar så vågar inte skicka iväg henne till dagis...
Lite typiskt att det är idag hon ska börja hosta så hemskt igen bara när det redan är personal kris på jobbet och Robban hann åka iväg till jobbet innan jag upptäckte att det var mer än bara lite morgonhosta som Ayla hade så det blev jag som fick bli hemma idag med henne.
Så nu får vi vara hemma idag och försöka kurera oss och hoppas på att hostan försvinner snabbt, snabbt och hon blir pigg och kry igen så vi slipper ha något långdragit!

På torsdag är det dags för återbesök hos kirurgen för Ayla med hennes Hemangiom så vill ju inte att hon ska vara sjuk då så vi måste ställa in...
Ska försöka sätta mig ner på torsdag och skriva lite om det hela och läkarbesöket då jag fått lite frågor om just Hemangiom och Aylas behandling m.m så tänkte göra en liten sammanställning för er som är nyfikna på det, kom gärna med frågor om det är något ni undrar över.

Nä nu ska den lilla sjuklingen få lite hostmedicin och frukost sen ska vi krypa ner under täcket igen och fortsätta kureringen.

1 kommentar:

Milly - Mamma till tre flickor ♥ sa...

usch då. det är inte roligt att vara sjuk. Här hemma är det typ samma krassligt men ändå bra :)

Vad hittar ni på en dag som denna?
Kram