2010-12-18

2år

Gårdagen började med att vi tog sovmorgon jag och Ayla.
Så blev hon lite uppvaktat på sängen med paket och frukost som hon valde att dricka välling..
I paketet låg det en klänning och en väst som hon valde att ha på sig dagen till ära när hon skulle ha kalas på dagis och bjuda alla kompisarna på glass och ballonger.

Sedan gick dagen med en väldig fart och den har ni ju redan fått lite uppdatering med bilder och sådant på redan i föregående inlägg...

Men det jag inte berättade igår var om den sista födelsedagspresenten vårt lilla charmtroll fick utav mig och Robert som stod nere i hennes rum och väntade tills det var läggdags.
En stor flicka behöver ju självklart en stor fin...
SÄNG!

Och rekationen från Ayla blev enorm lycka, hon var sååå stolt när hon såg den och stod och klappade på sängen och sa fiiiin, fiiiin
Hon hade riktigt svårt att ligga stilla och låg och snurrade och tjöt av glädje och bredde ut sig riktigt mycket och tog en bra stund innan hon väl somnade efter massa mamma gos och 2böcker.
Som tack fick vi sovmorgon i morse, vid 8 tiden kom hon intraskande till oss och kröp upp och kramades lite innan hon somnade om!
Vid 11 tiden hade hela familjen vaknat igen så vi fick en vääldigt lång skön sovmorgon med andra ord och idag har vi hitills bara myst och lekt med alla nya leksaker och skall strax till och klä julgranen!

1 kommentar:

Carolina sa...

Grattis-ta en titt i min blogg!