2010-12-12

Förberedd

Har haft en riktigt trevlig slappar helg nu som börjar lida mot sitt slut...

I går kväll så var jag iväg till underbara Cathie med mina goa "vintermammor", hade en riktigt trevlig kväll med många goa skratt! Har alltid så roligt med dom och jag är så glad att vi fick våra små gulklimpar ungefär samtidigt så att vi fann varandra allihopa!
Rätt otroligt att vi är så många som fortfarande håller ihop nu när vi började redan då vi inte var mer än någon vecka gången in i våra graviditeter och nu börjar alla våra småttingar fylla hela 2 år! Vissa har redan fyllt, på fredag är det Aylas tur.
Förstår inte riktigt hur tiden har kunnat gå så jädrans snabbt, okej att det känns som att Ayla skulle vara 1år, men 2 ? 2 år är ju huuur långt som hellst!

I morgon är det Lucia också, då ska vi iväg tidigt till Aylas förskola hela familjen för att se på deras lilla lussetåg och fika lite.
Prövade ut Aylas kläder i kväll för att se om något behövde åtgärdas och bandet måste kapas av en bra bit och luggen skall klippas i morgonbitti innan påklädning och avfärd mot dagis!


Vår lilla Lucia ser så stolt och glad ut, hon har övat mycket på alla sångerna här hemma och ser verkligen fram emot att få lussa för oss, så tråkigt bara att vi inte har någon videokamera så att vi hade kunnat föreviga hennes allra första lusseframträdande, men vi har ju iaf min älskade kamera som äntligen fungerar igen så att vi kan ta lite foton på det, men en videokamera hade inte varit helt fel!

2 kommentarer:

Muffe sa...

Sveriges o Göteborgs finaste LUCIA!!!

AnneLine sa...

Så himla fin hon är. Lilla Lucian.. hehe.
Tänkt att dom små blir så stora fort..