2011-02-21

Underbara dag!

Idag har varit en sådan underbar dag!
Efter att ha fått sovmorgon till ca kl 9 låg jag kvar och drog mig tills klockan var nästan 10 innan jag klev upp och fick mig lite familjemys.
Därefter kom jag på att Åsa skulle ha stallet idag på Sigrids förskola och föreslog då för min lilla familj att vi skulle åka dit en sväng och hälsa på. Förslaget mottogs och vid 11 tiden var vi framme på backa västergård.

Vilken urmysig förskola alltså, är inte annat än att man blir lite avis och önskade att Ayla skulle kunnat gå där... Dock ligger det lite för långt bort från oss för att det ska fungera när vi bara är en i familjen med körkort tyvärr.



På väg från parkeringen...
Strax efter att vi kommit fram så kom även Tanja, Viktor och Lukas, en trevlig "överraskning" då det var ett tag sedan vi träffade dom också.



Ayla och Lukas tittar till kaninerna



Marsvinen beundrades mycket av Ayla och var nog hennes favoriter av alla djuren...



Efter massa bus och djurtittande bjöd Åsa in oss allihopa på lite te och frukt... Och lite lek för ungarna såklart!







Efter lite lek och bus var det dags för Tanja med familj att fara hem för lite lunch och vi stannade kvar ett tag till medan Åsa skötte om djuren.
Vi klädde på oss igen och traskade ut för att njuta av det underbara vädret och för att kika lite mera på djuren.



Vi hälsade på fåren och lammen som inte var mer än 2-3veckor gamla



Och vi hälsade på kossan och kalven...



Tittade till getterna,



Hästarna...



Och grisarna!




Efter ca 3timmar ute i den härliga solen var det dags även för oss att fara iväg igen, handling stod på schemat men först åt vi en lite sen lunch då Ayla börja fråga efter korv.



Vi stannade till på toys r us innan Coop för att låta Ayla välja ut en dräkt att ha på sig på onsdag då dom ska ha maskerad på hennes förskola. Detta blev vad hon valde!







Hon var så glad och skulle genast prova den då vi kom hem. Hon blev så söt så i sin lilla tingeling älv dräkt, snurrade och dansade runt i den och sa att hon kunde flyga eftersom hon hade vingar nu.
Underbara barn!

Tack Åsa, Sigrid och Josefin för trevligt sällskap och för att vi fick komma och hälsa på när ni arbetade och tack Tanja, Viktor och Lukas för det trevliga sällskapet!
Posted from my iPhone

1 kommentar:

Muffe sa...

Världens sötaste Tingeling!
Nu drar jag Till Umeå kl 13,00 kommer hem fredagkväll.
Kramizar till er alla 3