2011-02-22

DiGulo- things for kidz!


”Jag tävlar hos Carolina om presentkort som gäller hos DiGuLo – things for kidz


Ni har väl inte missat att det öppnar en ny skön butik här i stan den 25.e februari?
Butiken heter DiGulo- things for kidz

Hos DiGulo hittar du urläckra kläder ifrån olika märken så som Aya Naya, Nova Star, Molo, Katvig och I Dig Denim.
Och i butiken kommer det även att finnas 2:a chansen Märkessecondhand, du kan alltså inte bara hitta nya fina kläder där utan även fynda märkeskläder till dina barn på secondhand och även du själv lämna in dina barns kläder för försäljning! Är du mera nyfiken på detta så kika in HÄR där du kan läsa lite mera om hela konceptet!
En speciell grej med butiken är att det även kommer att finnas ett litet Lekrum där dina barn kan hålla till medan du hittar just det du letar efter!

Öppet tider för butiken kommer att vara
Måndag-Fredag 10-17.30
Lördag 10-15


Om du är nyfiken på mera om butiken så ta dig en titt på DiGulos blogg, deras Webshop eller varför inte göra som jag själv och över 200 andra personer och följa dom på facebook. Klicka bara på länkarna så kommer du direkt dit!

Adressen där du kan hitta den fysiska butiken är inget mindre än på  Karl Johansgatan 28 i Göteborg.
För att komma dit om vi utgår ifrån Brunnsparken (dit de allra flesta hittar) så hoppar du bara på spårvagn 3 mot Marklandsgatan eller spårvagn 9 mot Kungssten. Båda spårvagnarna avgår ifrån läge C i brunnsparken och när du klivit på spårvagnen så får du dig en härlig liten åktur som varar i ca 10-15minuter och då kliver du av på hållplatsen Kaptensgatan som ligger precis utanför butiken.


Så vad väntar du på?
Klicka dig vidare via länkarna och dröm dig bort bland underbara barnkläder och boka in ett besök på Karl Johansgatan redan nästa vecka!

Inga kommentarer: