2011-08-10

Semester 20011 Del 1

Ja, nu var det några veckor sedan visserligen men vi har ju hunnit med att semestra lite även denna sommar!
Den började på riktigt v.28 då hela familjen tog semester och stack upp till Bollnäs i en vecka.

Där uppe hanns det med både det ena och det andra.
Det har varit födelsedagsfiranden, utflykter med bad, träff med släkt och vänner m.m


Vi hade det jätte trevligt och dagarna gick alldeles för fort som vanligt när man har så många som man vill hinna träffa och så många saker som skall hinnas med att göras och kameran användes tyvärr inte så pass som vi skulle ha önskat men så blir det ibland!
En liten utflykt vi gjorde var till Rengsjö där man fick pröva på att leva som förr i tiden.
Ayla tyckte det var skojjigt och fick tvätta kläder, klappa djur, snickra m.m och även pröva rida på en häst för första gången! Det blev snabbt uppskattat och så fort hon ser hästar där man kan rida så vill hon göra det så det har blitt några ridturer för henne nu under sommaren.

En sväng till Orbaden, hälsinglands riviera hann vi med oxå och fick en lång härlig dag med god lunch som svärmor var så vänlig och bjöd på.
Men den lilla badkrukan våran tyckte de var liite för kallt i vattnet, precis som alltid och gled hellst runt i båten med pappa eller farmor.
Bada i tunna med kusin Moa hemma hos mormor och morfar blev snabbt ett måste så fort tillfälle gavs!
En och annan visit i Freluga hos farfar hann Ayla med oxå och hittade sitt favoritställe att plocka smultron på, dock var hon oftast lat och andra fick plocka åt henne men äta dom det skulle hon minsann göra själv!
Mycket roligt hanns det med och även passade på att låna ihop lite saker för nästkommande semestern vi gjorde som blev tältsemester....

Inga kommentarer: