2011-09-13

Trasig flicka

Idag fick jag med mig en trasig liten tjej hem ifrån förskolan.
Hon hade råkat bli knuffad (det var en olyckshändelse) och då trillat in med munnen före i ett stålstaket och lyckats bita hål i läppen både under och överläpp på höger sida.
Skrapat upp lite på hakan och halsen och även slagit av en bit av ena nedre framtanden.

Så i eftermiddags så blev det en tur till tandläkarn för att kolla upp så det inte blivit nån mer skada men hon hade kunnat äta mellanmål iaf.

Vad dom kunna se av undersökningen så vare inga större skador mer än ytliga och den lilla biten av tanden som är bortslagen. Men det gör dom ju inget åt, främst för att det inte är en "tuggtand" och sedan är det ju mjölktänderna hon har nu så det kommer ju nya så småningom.
Hon var jätte duktig och efteråt fick hon välja en liten leksak och valde en liten noshörning som hon döpt till flodhäst! Tok unge!

Det är iaf dokumenterat nu och vi ska ha uppsikt så hon kan äta hårda saker utan att ha ont kommande 3-4dagarna, har hon ont skulle vi höra av oss igen och komma dit och även göre en anmälan till försäkringsbolaget.
Så nu hoppas vi att det bara var ytligt och att den lilla biten som är borta inte stör så mycket.
Ayla är en stor tjej nu!
Stor, jätte,jätte,jätte,jätte,jätte,jätte,jätte,jätte,jätte jätte STARK!
Stor ända upp till taket!
Så brukar hon säga numera, här på bilden hjälper morfar henne nå ända upp till taket!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hoppas hon inte har för ont idag! Gör en anmälan till förs i alla fall Man vet aldrig om det blir nåt framöver! Säg till snurvan att krya på sig o va rädd om sig. Kram till er alla.