2010-09-02

118800

Bra roligt det här!
Enligt 11880 är detta vilka vi i min lilla familj är...

Mikaela är en vild ung dam som älskar allt i livet, framför allt sånt som är rosa! Allt som är rosa är bra helt enkelt, om hon hade fått välja hade hela världen varit rosa. The Jonas Brothers är förövrigt så söta och sexiga att hon får ståpäls varje gång deras namn nämns. Annars gillar hon att äta pizza och sjunga karaoke med sig själv. Hennes förebilder är Kissie och Carolina Gynning! Mvh 118800.

Robert är en gammal legend som med sin sköna stil glider gatan fram och plockar brudar till höger och vänster. Han är grym på att blanda hotshots samt på att jonglera med ström. Med sin grymma intelligens så kommer han garanterat att dra in miljoner om några år och köpa sig en egen ö. Mvh 118800.

Ayla är kanske världens vackraste tjej! Iaf tycker hon det själv. Hon är visserligen snygg som få och kommer gå långt här i livet men hennes enorma självförtroende kan ibland göra att hon uppfattas som lite kaxig. Hon har förövrigt en enorm kärlek till handväskor, helst skulle hon bara shoppa handväskor hela dagarna om hon hade råd. Då hon inte shoppar handväskor brukar hon skriva i sin blogg samt hänga ut med sina tjejkompisar och snacka killar!

En egen ö vore ju inte helt fel!
Och nog är Ayla värdens vackraste alltid!!

Posted from my iPhone

Inga kommentarer: