2010-10-23

Pokeränka

Idag är det lördag och som vanligt är jag pokeränka...

Igår var det 3rätters middag och alkoholintag tillsammans med härliga Annloo.
Länge sedan vi hade en riktig helkväll tillsammans och det var verkligen behövligt, förutom middagen så blev det en rätt så billig kväll måste jag säga.

Känns skönt med lite utomstående uppskattning av en själv, egobostar kan behövas lite nu och då!
Riktigt, riktigt trevligt hade vi det!

I dag har vi bara slappat hela familjen, vi är fortfarande lite krassliga allihopa så hela helgen skall gå till att kurera sig, vi skjuter upp målningen av Aylas rum tills vi är pigga och friska igen allihopa istället.
Har haft fullt upp varenda lediga stund senaste månaderna känns det som, och på onsdag kommer mammsen och pappsen ner och hälsar på!
På fredag ska dom få kidnappa Ayla och skämma bort henne med att sova på hotell för en natt. och vi ska försöka ha lite inflyttningsfest.
Inget stort iom att det kom med lite kort varsel och vid halloween, många är redan uppbokade osv. men det blir nog trevligt och skönt att få sova ut så länge vi vill en morgon. Det var länge sedan vi båda två kunde göra det och ta det lugnt på morgonen och äta frukost utan att behöva sanera hela köket efteråt.

Nu på kvällen har det varit tjejmys med Ayla så vi har käkat russin och kikat på svärdet i stenen, hon somnade strax efter klockan 20 och sedan dess har jag bara slappat framför tv.n och suttit och fixat lite jobb som jag tagit med mig hem över helgen, kommer ha fullt upp nästa vecka ändå med besök, kvällsplaneringar och jobb inför alla utvecklingssamtal som ska hållas i november.

Nu börjar ögonen dock gå i kors så det känns som det är dags för att krypa ner i kojs och sluta ögonen.

Inga kommentarer: